Welkom, u bent niet ingelogd

DISCLAIMER

Dit is de disclaimer van de Human Connection Academy en de verschillende cursussen die namens de Human Connection Academy worden aangeboden.

Copyright

Uiteraard is alles wat je op deze website vindt beschermd door auteursrecht en is eigendom van de Human Connection Academy. Je mag wat op de website staat wel delen met anderen. Zolang je maar duidelijk vermeld dat je het hebt van de Human Connection Academy hebt. Wij waarderen het als je een link naar de website van de Human Connection Academy erbij zet.

Aansprakelijkheid

Op geen enkele manier is de Human Connection Academy aansprakelijk voor gedoe dat de website of cursus veroorzaakt. Niet door onbereikbaarheid, door teksten van ons of onze bloggers, door uitingen van anderen (zoals commentaar op de blogs of interpretaties daarvan op sociale media). Storingen, onderbrekingen of fouten in de elektronische toelevering kunnen in geen geval aanleiding geven tot enige financiƫle compensatie. Ook erkennen we geen aansprakelijkheid voor foutieve informatie. Natuurlijk zullen we er alles aan doen dat te voorkomen of te herstellen, dus een mailtje hierover naar info@humanconnectionacadmy zullen we waarderen. En natuurlijk zijn we niet aansprakelijk voor wat voor vorm van geleden schade dan ook, veroorzaakt door acties die je naar aanleiding van informatie op deze website of cursus onderneemt.

De Human Connection Academy is niet verantwoordelijk voor welke beslissing of handeling dan ook die door de gebruiker zou zijn opgenomen op basis van de verstrekte informatie of gegevens; noch is ze verantwoordelijk voor fouten, vergissingen, en is ze evenmin verantwoordelijk t.a.v. gebruiker of derden voor mogelijk geleden directe, indirecte, incidentele schade, winstderving, verlies van opportuniteit of voor eender welke schade veroorzaakt door haar nalatigheid of vergetelheid in het verschaffen, compileren, monteren, schrijven, interpreteren, melden en verspreiden van informatie of data door middel van deze dienst, en dit zelfs indien de Human Connection Academy gewaarschuwd werd voor zulke schade. Je kunt geen rechten ontlenen aan informatie op deze website of uit een van onze cursussen.

Op alle transacties zijn de Algemene Voorwaarden van de Human Connection Academy van toepassing.

Regel 1 blijft zoals altijd: gebruik je gezonde verstand.

E-MAILDISCLAIMER

Het volgende is van toepassing op e-mails die je van de Human Connection Academy ontvangt: alle mails worden zorgvuldig samengesteld en de Human Connection Academy is niet aansprakelijk voor enige foutieve informatie. Gevolgen naar aanleiding van het lezen van mails liggen bij de lezer, niet bij de zender in de vorm van iemand die namens de Human Connection Academy de mail verstuurd heeft.

Al ons werk wordt gemaakt vanuit de beste intentie en is bedoeld om jou en heel Nederland het leukst leven te laten creƫren.